Näissä nuorissa on asennetta – näin Sepultura lähtee 10-vuotiaalta laulajalta ja Hello Kitty -settiä soittavalta rumpalilta

Roots bloody roots!

04.08.2020

Infernon sivuilla on aiemminkin ihasteltu ja hämmästelty O’Keefe Music Foundation -hyväntekeväisyysjärjestön opettamien nuorten hienoja tulkintoja esimerkiksi Toolin haastavista kappaleista. Harvassa OMF:n lainakappaleessa – joita on Toolin lisäksi vuosien varrella tehty muun muassa A Perfect Circlen, Metallican, Panteran ja Slipknotin biiseistä –  on kuitenkaan yhtä paljon asennetta kuin tuoreessa Sepulturan Roots Bloody Roots -tulkinnassa, jonka video julkaistiin järjestön Youtube-kanavalla muutama päivä sitten.

Tässä versiossa laulusolistin virkaa toimittaa 10-vuotias Colt Shedden ja Igor Cavaleran eläimellisiä komppeja Hello Kitty -rumpusetillään tulkitsee puolestaan 8-vuotias Owen. Kielisoitinten äärestä löytyykin jo hieman varttuneempaa porukkaa, nimittäin 14-vuotias Dominic sekä 15-vuotiaat Syd Smith ja Connor Meintel. Katso nuorten hellyyttävä video tuosta yläpuolelta.

Lisää luettavaa