Accept esiintyi ilman laulaja Mark Tornilloa, rumpali selvensi tilannetta somessa: ”Teimme mitä voimme”

Laulajalla oli ongelmia äänensä kanssa, joten yhtye päätti esiintyä ilman häntä.

18.10.2022

Viime sunnuntaina (16.10.) Torontossa Acceptin keikalle lähteneet fanit saivat yllättyä, kun bändi nousikin lavalle ilman laulaja Mark Tornilloa. The Metal Voicen raportin mukaan basisti Martin Motnik ja rumpali Christopher Williams lauloivat kappaleita ainakin osittain ja yhtye soitti lyhennetyn setin.

Tornilloa ei nähty lavalla, koska tällä oli ongelmia äänensä kanssa ja esiintyminen olisi saattanut vahingoittaa laulajan instrumenttia entisestään. Williams valaisi tapausta ja bändin ratkaisua The Metal Voicen Facebook-julkaisun kommenteissa.

”Jos olisimme peruneet keikan, kukaan ei olisi saanut mitään. Se olisi ollut siinä, hyvää yötä, menkää kotiinne. Sen sijaan halusimme tarjota faneillemme edes jotain, varsinkin kun edellisestä vierailustamme Kanadaan on niin kauan aikaa”, Williams toteaa.

”Minä en laula Acceptin biisejä, soitan rumpuja ja laulan taustoja. Keikan aikana en ajattele kappaleen kaikkia sanoja vaan esiinnyn. Sama koskee Motnikia. Yritimme kuitenkin antaa paikalle tulleille ihmisille jotain. Olisimme voineet vain häipyä ja olla tekemättä mitään. Tilanne oli erittäin valitettava mutta teimme mitä voimme.”

”Voin myös kertoa, että Markin korvaaminen ei todellakaan ole helppoa. Soitamme biisit yhtä siinä sävellajissa kuin ne on levytetty emmekä laske virettä kuten monet laulajat mielellään tekevät, jotta osuvat helpommin nuotteihin. Emme käytä myöskään taustanauhoja vaan soitamme täysin livenä. Mutta koska Mark ei vain pysty vaihtamaan kieliä tai kapuloita, jouduimme paskaan tilanteeseen ja yritimme parhaamme.”

Williams myös vakuuttaa, että Tornillo on jo toipumassa ja palaa lavalle niin pian kuin mahdollista.

Acceptin Christopher Williams kommentoi Mark Tornillon poissaoloa The Metal Voicen Facebook-sivuilla. (Kuvakaappaus 18.10.2022)

Lisää luettavaa