”Aika päästää peto vielä kerran irti” – Bodom After Midnight julkaisee ep-levyn kunnianosoituksena Alexi Laiholle

Kolmen biisin ep julkaistaan huhtikuussa.

10.02.2021

Vuodenvaihteessa yllättäen menehtyneen Alexi Laihon viime vuonna perustama Bodom After Midnight -yhtye julkaisee kolmen biisin ep-levyn Paint the Sky with Blood 23. huhtikuuta. Levy käsittää kaksi bändin omaa kappaletta sekä Dissection-coverin. Julkaisijana toimii Napalm Records.

”Kuten me muutkin, Alexi oli erittäin innoissaan näistä kappaleista eikä malttanut odottaa niiden julkaisua, joten olemme iloisia, että voimme täyttää hänen toiveensa. On sanomattakin selvää, että olemme otettuja ja ylpeitä siitä, että saimme olla mukana hänen viimeisessä luovassa työssään, ja tuomme sen nyt kaikkien kuultavaksi juuri niin kuin hän halusikin. On aika päästää peto vielä kerran irti ja juhlia Alexin musiikkia, perintöä ja miestä itse”, yhtye kommentoi.

Laiho perusti Bodom After Midnightin pian sen jälkeen, kun Children of Bodom lopetti toimintansa. Bändissä vaikuttivat Laihon lisäksi entinen Children of Bodom -kollega Daniel Freyberg,  Santa Cruzissa bassotellut Mitja Toivonen sekä Paradise Lostin rumpalina toimiva Waltteri Väyrynen. Yhtye ehti soittaa viime vuonna muutaman keikan sekä äänittää nyt julkaistavan ep:n kappaleet studiossa ennen Laihon äkillistä kuolemaa.

Lisää luettavaa