Alice Cooper, 73, sairasti koronan viime vuoden lopussa – ”En voinut nukkua, en voinut syödä”

Myös rokkarin vaimo sai tartunnan.

19.04.2021

Rockveteraani Alice Cooper kertoi tuoreessa Arizona Republicin haastattelussa hänen ja vaimonsa Sherylin saaneen koronatartunnan viime joulukuussa. 73-vuotias Cooper ja vaimonsa välttyivät onneksi kuitenkin kaikkein pahimmilta oireilta.

”Meidän ei tarvinnut mennä sairaalaan tai mitään sellaista, mutta laihduin 15 paunaa (noin 6,8 kiloa, toim.huom.). En voinut nukkua, en voinut syödä. Mutta nyt voin jo melko hyvin. Sanoisin, että olen noin 95-prosenttisesti iskussa”, Cooper kertoo.

”Vointisi paranee hiljalleen päivä päivältä. Mutta se vaatii kyllä veronsa. Sehän on kuin keuhkokuume – vie aikaa, ennen kuin pääset taas jaloillesi.”

Cooper ja vaimonsa saivat koronarokotukset helmikuussa. Cooper kertoi kokemuksestaan hiljattain Trunk Nationin haastattelussa:

”Inhoan neuloja enemmän kuin mitään muuta. Mutta en tuntenut kumpaakaan rokotuksista; se oli kivuttomin asia, jonka olen koskaan elämässäni tehnyt. Toisen pistoksen jälkeen sain kylmiä väreitä parin tunnin ajan. Olin ehkä kaksi tuntia peiton alla ja sitten se meni ohi. Siinä kaikki”, Cooper toteaa.

Lisää luettavaa