Amaranthen Elize Ryd loistaa Mirka Rantasen rokkisirkuksen uuden singlen tähtenä – ”Kappaleen sanoma ei voisi juuri ajankohtaisempi olla”

Rumpali Rantasen johtaman all star -kokoonpanon debyyttialbumi ilmestyy elokuussa.

09.07.2021

Jo yli 30 vuotta kestäneen uran kotimaisella hard rock -kentällä tehneen, muun muassa Hevisaurus-ilmiön isänä, Raskasta joulua -orkesterista sekä King Company-, Kotipelto-, Warmen-, Northern Kings– sekä Revolution Renaissance -yhteyksistä tunnetun rumpali Mirka ”Leka” Rantasen kipparoima Circus of Rock -sooloprojekti julkaisee debyyttialbuminsa Come One, Come All 6. elokuuta. Nyt tulevalta levyltä on julkaistu maistiaisena kappale In Times of Despair, jonka laulaa Amaranthe-yhtyeen Elize Ryd.

”Lähestyin kitaristi Tuomas Wäinölää kysymällä, mahtaisiko hän haluta tehdä jonkun biisin levylleni. Tuomaksella sattuikin olemaan jo projektille täydellisesti sopiva kappale takataskussa valmiina! Halusin itse tuoda biisiin vielä jotakin lisää, joten sävelsin siihen yhden kokonaan uuden osan, josta tuli biisin toinen kertosäe. In Times of Despair oli alun perin demotettu naisäänellä, joten oli selvä juttu, että se menisi Elizen laulettavaksi. Hän tulkitseekin biisin emotionaalisen hienosti”, Rantanen kommentoi.

”Minulla on ollut ilo työskennellä Mirkan kanssa jo joulukuusta 2013. Mirka on mahtava rumpali ja persoona, joten oli ilmiselvää, että lähtisin mukaan tähän projektiin. In Time of Despair -kappaleen sanoma ei voisi juuri ajankohtaisempi olla kuin juuri nyt, kun katsoo millaista vaivaa ja surua korona on meille kaikille aiheuttanut. Toivon Mirkalle pelkkää hyvää albumin ilmestymisen kynnyksellä, ja kiitos vielä, että sain olla mukana projektissa!” toteaa puolestaan Raskasta joulua -konserteissakin usein esiintynyt Elize Ryd.

Kuuntele kappale alta. Kappaleen perästä löydät albumin koko kappalelistan sekä vierailevat laulajat.

Come One, Come All -albumin kappalelista ja laulajat:

1. The Beat (Riku Turunen)
2. Desperate Cry (Johnny Gioeli)
3. Sheriff of Ghost Town (Marco Hietala)
4. Never (Kimmo Blom)
5. In Times of Despair (Elize Ryd)
6. Crossroads (Pasi Rantanen)
7. Caught in the Middle (Danny Vaughn)
8. Plywood Covered Windows and Crappy Shoes (Antti Railio)
9. Edge of Love (Rick Altzi)
10. Set Me Free (Jarkko Ahola
11. Everafter (Tommi ”Tuple” Salmela)
12. No Reason (Marc Quee)
13. Tears of the Clown (Erik Kraemer)

Lisää luettavaa