Amorphis jatkaa oluttehtailua – nimikkolager kauppoihin torstaina

21.11.2016

Amorphis liittyi nimikko-oluella varustettujen bändien joukkoon reilu vuosi sitten. Tuolloin Amorphis yhteistyössä Maku Brewingin kanssa lanseerasi pale alen. Bändin ja panimon kollaboraatio saa nyt jatkoa Lager from the Thousand Lakes -oluen myötä.

Siinä missä ensimmäinen oli Maku-panimon arsenaalista valmiiksi löytynyt olut, johon lätkäistiin Amo-etiketti, on tämä uusi kehitetty bändi silmällä pitäen.

– Haimme olueen särmikästä makua sekä hyvää juotavuutta – suunnittelimme siis Amorphiksen makuisen oluen. Kyseessä on lager, jonka yrttisen hedelmäinen humalointi tuo olueen kaivattua ekstrapersoonallisuutta, ja tavoitteena on tehdä tästä Suomen suosituin bändiolut, kertoo Maku Brewingin perustaja ja toimitusjohtaja Jussi Tamminen.

– Bändioluthan ei ole tässä maassa kovinkaan uusi juttu, mutta kun tuote on hyvä ja sen voi ylpeänä allekirjoittaa niin miksipä ei. Amorphiksen leirissä ei yleensä olla tuoppiin syljeskelty, joten idea Maku Brewingilta otettiinkin suurella mielenkiinnolla ja hartaudella vastaan, Esa Holopainen kommentoi ja jatkaa:

– Missään nimessä emme halunneet tehdä vedellä jatkettua litkua, vaan maltaiden pitää maistua oluessa. Lopputulos on mielestämme erinomainen. Toivottavasti lager lunastaa paikkansa laadukkaiden oluiden parissa.

Olut on saatavilla torstaista alkaen hyvin varustelluissa K-ketjun päivittäistavarakaupoissa sekä olutravintoloissa ympäri Suomen. Mikäli uutista luetaan Maku-päämajassa, niin tehtäköön tiettäväksi, että ei täällä Infernossakaan olla tuoppiin syljeskelty.

Lisää luettavaa