Andy Sneap on ”hyvin pettynyt” Judas Priestin päätökseen lähteä kiertueelle ilman häntä

Tuottajasuuruus tuurasi Glenn Tiptonia hevilegendan edellisellä kiertueella.

11.01.2022

Kun Judas Priest viimeksi kiersi maailmaa, tuurasi tuottajasuuruus Andy Sneap Parkinsonin tautia sairastavaa kitaristi Glenn Tiptonia keikoilla Tiptonin tehdessä ainoastaan satunnaisia pistovierailuja siellä täällä muutamien biisien ajan.

Judas Priestin on tarkoitus lähteä taas tien päälle maaliskuussa, jolloin sillä on edessään 50-vuotisjuhlakiertue Pohjois-Amerikassa. Kesällä yhtye suuntaa juhlakiertueensa merkeissä vuorostaan Eurooppaan (Suomen-keikka on vuorossa 8.6.). Maanantaina yhtye tiedotti, että näille rupeamille se aikoo lähteä nelimiehisenä yhden kitaristin voimin eli Andy Sneapia ei nähdä tuuraajana.

Sneap kommentoi asiaa Blabbermouthin kautta ja sanoo, että asia on päätetty bändin kesken ilman häntä. Hän ei ole päätökseen kovin tyytyväinen.

Rob (Halford, laulaja) soitti minulle viikko sitten ja sanoi, että he haluavat jatkaa eteenpäin kvartettina. Olin hyvin pettynyt kaiken, mutta kunnioitan heidän päätöstään sillä heillä on selvästi jokin visio siitä, miten he aikovat homman hoitaa”, Sneap kommentoi.

”Tämä oli muutenkin vain väliaikainen järjestely ja kuten olen ennenkin sanonut, aion aina auttaa bändiä kaikilla mahdollisilla tavoilla ja siihen kuuluu myös eteenpäin meneminen. Olen ollut bändin fani 1980-luvun alusta ja oli tajunnanräjäyttävää soittaa lavalle yhdessä jätkien kanssa. Totta puhuakseni se oli myös erittäin pelottavaa niin lyhyellä varoitusajalla.”

Sneap, joka tuotti yhtyeen edellisen Firepower-albumin, lisää jatkavansa yhtyeen seuraavan pitkäsoiton tuottajana. Uuden levyn pariin on Sneapin mukaan tarkoitus palata ensi kuussa.

Lisää luettavaa