Anthrax-, Mastodon ja Alice in Chains -miehet Soundgardenin kimpussa – kuuntele hieno Rusty Cage -etäjamittelu

Mukana myös Metal Allegiancen Mark Menghi.

30.10.2020

Anthraxin Charlie Benante on pitkin vuotta julkaissut useita mainioita karanteenijamitteluvideoita, joihin tämä on kutsunut apuun tunnettuja ystäviään. Benante on tehnyt etäjamitteluversioita muun muassa Rushin, Stormtroopers of Deathin ja Dischargen kappaleista.

Miekkosen tuorein tuotos on hieno veto Soundgardenin Rusty Cage -klassikosta ja tällä kertaa Benante kutsui avukseen Alice in Chainsin William DuVallin, Mastodonin Bill Kelliherin sekä Metal Allegiancesta tutun Mark Menghin. Katso nelikon tulkinta tuosta yläpuolelta.

”Tämä kappale saa minut aina ajamaan ylinopeutta! Kun kuulin ensimmäiseen kerran Hunted Downin (vuoden 1987 Screaming Life -ep:ltä), minusta tuli Soundgarden-fani. Näin bändin lukuisia kertoja vuosien 1988-1989 välillä sekä festareilla muutama vuosi sitten. Olin aina sitä mieltä, että heissä oli sitä ’jotain’: he olivat tiukkoja, mutta rentoja, ala-, ylä- ja täydellisessä vireessä, raskaita, mutta lempeitä, aina ainutlaatuisia. Rakastin Chris Cornellin tapaa laulaa ja hänen äänensä oli niin tunnistettava”, Benante kirjoittaa videon saatteeksi.

Lisää luettavaa