Artistit: Alice in Chains

”Minun piti soittaa vain yksi rundi, mutta tässä sitä ollaan vielä 25 vuotta myöhemmin” – laajassa haastattelussa Alice in Chainsin basisti Mike Inez

Alice in Chains kykeni mahdottomaan. Se korvasi korvaamattoman, heräsi henkiin uutena inkarnaationa ja jatkoi uraansa, vaikka se ei kaikkia miellyttänytkään. Uudella Rainier Fog -albumilla menneisyyden usva laskeutuu yhtyeen päälle raskaana, mutta samaan aikaa historia hehkuu lempeää, lämmintä ja voimauttavaa valoa.

Alice in Chains -laulaja kuollessaan soolomateriaalin kimpussa – kahdeksan uutta Layne Staley -biisiä julki?

Useat ulkomaiset uutislähteet kertovat, että seattlelainen äänisuunnittelija Jesse Holt olisi työstämässä kahdeksaa raitaa, joilla esiintyy vuonna 2002 kuollut Alice in Chains -laulaja Layne Staley. Spekulointi käynnistyi Holtin tviitistä, jossa tämä pyytää Pearl Jam -kitaristi Mike McGreadyn apuja raitojen tuottamisessa.

Jerry Cantrell, Alice in Chainsin sielu ja taatusti muutenkin hieno mies, tänään 50 vuotta – kuuntele valikoimamme nippu herran tähtihetkiä!

Jerry Cantrell, yhdysvaltalaisen Alice in Chains -yhtyeen pääasiallinen biisintekijä, kitaristi ja vahvasti myös laulaja, saavuttaa tänään 18.3. kunnioittavan puolen vuosisadan rajapyykin. Inferno onnittelee roiman nivaskan hienoja ja omaperäisiä biisejä rustannutta miestä leimuavin sydämin ja antaa soida…