Anvil tulee taas ja tanner tömisee! – uusi levy ja mittava Euroopan-kiertue julki

Pois alta risut ja männynkävyt!

18.10.2017

Kanadalainen Anvil pysyy yhä vaan ahkerana ja tuotteliaana. Yhtye julkaiseekin jo seitsemännentoista pitkäsoittonsa 19. tammikuuta SPV/Steamhammerin kautta. Uusi levy kulkee nimellä Pounding the Pavement ja sen kappalelistalta löytyy nimikkokappaleen lisäksi muun muassa sellaisia biisejä kuin Bitch in the Box, Smash Your Face, Rock That Shit ja Nanook of the North – tutun anvilmaista menoa on siis luvassa!

”Biisinkirjoitusprosessi alkoi heti, kun saimme edellisen Anvil is Anvil -albumimme (2016) valmiiksi eli käänsimme heti katseemme tulevaisuuteen. Kun Anvil is Anvil saatiin äänitettyä, tiesimme, mitä olimme juuri tuoneet pöytään ja miltä Anvilin tulevaisuuden pitäisi kuulostaa”, nokkamies Steve ”Lips” Kudlow toteaa.

Helmikuussa Lips, rumpali Robb Reiner ja basisti Chris Robertson lähtevät myös mittavalle Euroopan-kiertueelle, joka jatkuu aina huhtikuun alkupuolelle saakka. Valitettavasti Suomea ei näy listalla, mutta toivoa sopii, että varsin kiireisestä ja täydestä keikkakalenterista löytyisi vielä sopiva rako myös suomalaisfanien riemuksi.

Lisää luettavaa