”Avaruusoliot tekivät Sammy Hagarille seksitutkimuksia” – David Lee Roth pesee ja linkoaa uudella videollaan

Sakiaa on, sano entinen likka kun Youtuben avasi.

21.01.2024

Entiset Van Halen -laulajat David Lee Roth ja Sammy Hagar ovat olleet tukkanuottasilla vuosia. Miehet eivät ole säästelleet sanojaan haukkuessaan toisiaan kaikenlaisilla housuista löytyvillä nimillä, ja sodan melskeissä on tietenkin myös pilkattu toistensa laulutaitoja sekä esiintymistä.

Nyt Roth on julkaissut Youtube-kanavallaan videon nimeltä The Ballad of Popsicle Sam, eikä se toden totta käsittele Hagaria ainakaan aiempaa hellemmillä hansikkailla.

Videolla Roth kertoo Hagarin väittäneen, että avaruusoliot kaappasivat hänet teini-ikäisenä.

– Tiedän, että jos avaruusolennot nappaavat sinut, sinulle tehdään seksitutkimuksia.

– En ole viimeiseen kymmeneen vuoteen sanonut tavuakaan hänestä. En yhtäkään. Ja silti hän suuntaa jatkuvasti pierukaasunsa kohti Mojo Dojo Diamond Dave -laboratoriota. Uskon, että tämä on sekä tekninen että lääketieteellinen selitys sille, että hän syytää tasaisesti viharipulia meidän suuntaamme. Hänet kaapattiin, ja hänelle tehtiin seksitutkimuksia.

– Vaatiiko tutkimus jonkinlaisia välineitä? Tehdäänkö se säteellä? Me emme tiedä. Emme ehkä koskaan saa tietää. Mutta tiedän vuorenvarmasti, että jos tunget puoliksi syödyn mehujään kasettisoittimeen, ei ole mitään väliä sillä, kuinka huolellisesti yrität poistaa sen rippeet. Se soitin ei enää koskaan kuulosta samalta. Se menee vain pahemmaksi, ja pian se laulaja, josta pidit, ei kuulosta enää pätkääkään järkevältä. Paljolti kuten Sam.

Vau.

The Ballad of Popsicle Sam kuunneltavissa alla.

Lisää luettavaa