Bändi lopettaa, eipäs lopetakaan – Huntress sekoilee Facebookissa

29.10.2015

Huntress-solisti Jill Janus kirjoitti eilen Facebookissa bändinsä lopettavan. Hän kertoi yhtyeensä albumitrilogian täyttäneen tarkoituksensa ja nyt olisi aika siirtyä tekemään musiikkia hänen omilla ehdoillaan. Janus päätti jo nyt poistetun päivityksen haistattelemalla nettitrollien suuntaan.

Yhtyeen kitaristi Blake Meahl riensi päivittämään Huntressin tilannetta vielä eilisillan aikana. Meahl kirjoitti Januksen sekä mielenterveydellisten että fyysisten ongelmien vaativan edelleen hoitoa ja lepoa. Januksella on Meahlin mukaan ollut poikkeuksellisen rankkaa viime päivinä, joten aiempi kirjoitus oli pahanolon purkaus. Huntress ei lopeta, ja keikkailee sovitusti, eli seuraavan kerran joulukuussa.

Janus avautui Meahlin viittaamista ongelmista kesällä. Hän kertoi sairastaneensa kohdunrungon syövän, jonka takia hän joutui kohdunpoistoon. Samalla Janus kertoi kärsineensä parikymppisestä lähtien skitsofreniasta, kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä ja dissosiatiivisesta identiteettihäiriöstä.

Huntress on tunnettu muun muassa näyttävistä videoistaan ja ennen tämänkertaista valitettavaa episodia myös sosiaalisen median taituruudestaan. Yhtyeen tuorein levy on aiemmin syksyllä ilmestynyt Static. Bändi on nähty Suomessa Dragonforcen lämppärinä 2012. Ei muuta kuin toipumista Huntress-leiriin!

Lisää luettavaa