”Bändille ei ole tahtonut löytyä riittävästi aikaa ja energiaa” – suomalainen crust punk -suuruus laittaa pillit pussiin

Unkind soittaa viimeisen keikkansa ensi keväänä.

31.10.2019

Kunnioitettavat 22 vuotta suomalaisen crust punkin aallonharjalla kiitänyt, kansainvälistä mainettakin niittänyt Unkind kertoo laittavansa pillit toistaiseksi pussiin. Bändi soittaa viimeisen keikkansa ensi keväänä Sonic Rites 2020 -festivaaleilla.

”Viime vuosina bändille ei ole tahtonut löytyä riittävästi aikaa ja energiaa, joten katsomme parhaaksi soittaa viimeisen keikkamme ensi vuoden toukokuussa. Jatkamme kuitenkin kaikki tahoillamme erinäisten muiden projektien parissa, mutta ei ole silti täysin poissuljettua ettemmekö vielä jonain päivänä löytäisi aikaa tehdä yhdessä musiikkia. Isot kiitokset kaikille keikoilla käyneille, levyjä ostaneille sekä kaikille kiertuekumppaneillemme ja musiikkiamme julkaisseille levy-yhtiöille”, yhtye kommentoi lopetuspäätöstä.

Armottomasta live-esiintymisestään tunnettu yhtye ehti uransa aikana julkaista useita ep-levyjä sekä seitsemän pitkäsoittoa, joista kaksi uusinta julkaisi maineikas ja nimekäs Relapse Records.

Lisää luettavaa