Basisti Nikki Sixx Mötley Crüen elämäkertaelokuvasta: Rehellinen ja törkyinen kuvaus bändiin liittyvistä tragedioista

27.02.2019

 

Mötley Crüe -yhtyeen urasta ja elämästä kertova, samannimiseen kirjaan pohjautuva The Dirt -elokuva saa ensi-iltansa suoratoistopalvelu Netflixissä 22. maaliskuuta. Basisti Nikki Sixx puhui elokuvasta hiljattain Jonesy’s Jukebox -ohjelmassa ja kertoi muun muassa sen, että tuotantoyhtiö Paramount oli halukas tuomaan leffan valkokankaille, mutta bändi valitsi kuitenkin Netflixin yksinkertaisesta syystä.

”[Paramount] piti konseptista, mutta meidän tarinamme on aika rosoinen. He olisivat halunneet siloitella pahimpia kohtia, mutta meistä se ei olisi ollut reilua kirjaa tai tarinaa kohtaa. Netflixissä puolestaan sanottiin, että tehkää elokuva täysin kirjan mukaan. He eivät välittäneet mistään sellaisesta”, Sixx toteaa.

Sixxin mukaan elokuva tulee siis sisältämään paljon ”törkyä”, mutta kaikki se on oleellinen osa tarinaa, jota ei haluttu yhtään kaunistella tai peitellä.

”En voi kertoa, mitä elokuvan avauskohtauksessa tapahtuu, mutta kun näet sen, ajattelet takuulla, miten ihmeessä tällainen elokuva on voitu tehdä”, Six myhäilee.

”Se on vain rehellinen. Yhtyeeseen liittyy paljon tragediaa, joko itseaiheutettuna tai ulkoiselta taholta. Sisällytimme sen kaiken, koska tämä on meidän perhe-elokuvamme. Me olemme perhe. Olemme viettäneet toistemme kanssa enemmän aikaa kuin kenenkään muun.”

Elokuvan trailerin voit katsoa täältä. Sixxin haastattelun löydät kokonaisuudessaan tuosta alapuolelta.

Lisää luettavaa