Battle Beast -solisti laittaa elämäntavat remonttiin televisiossa – Noora Louhimo mukana suositussa reality-ohjelmassa

Olet mitä syöt jatkuu syksyllä uusin jaksoin.

26.08.2021

Battle Beast -keulahahmo, keväällä ensimmäisen sooloalbuminsa julkaissut Noora Louhimo on mukana suositun Olet mitä syöt -reality-sarjan syyskuussa alkavalla uudella, neljännellä tuotantokaudella. Olet mitä syöt -ohjelmassa hyvinvointilääkäri Pippa Laukka auttaa julkisuudesta tuttuja henkilöitä parantamaan niin ruokavaliotaan kuin liikuntatottumuksiaan.

”Vuosien rundaaminen, arjen epäsäännöllisyys ja hedonistinen mutta itseään negaatioilla piiskaava luonteeni oli tehnyt tehtävänsä ja elopainoa sekä henkistä painolastia oli kerääntynyt niin ettei enää ollut kontrollia mitä suuhunsa laittoi, milloin nukkua ja milloin liikkua. Olin jumissa ja hukassa pääni sisällä. Tiesin että jotain on tehtävä ja tarvitsisin kunnon potkun persuuksille sekä terveyteeni liittyviä faktoja jotta saisin tarvittavasti tahtotilaa ja motivaatiota kohti terveellisempää elämää. Ja kun Olet mitä syöt -ohjelmaan tuli mahdollisuus osallistua, tiesin taas kiittää universumia”, Louhimo avaa Instagram-julkaisussaan osallistumisensa taustoja.

Louhimon lisäksi uudella kaudella ovat mukana Niko Saarinen, Sunneva Sjögren, Ilari Sahamies, Pepe Willberg ja Pauliina Visuri, Anniina Marjamäki ja Ville Manner, Minna Kivelä, Sanna Ukkola, Laura Haimila ja Pertti Salovaara. Olet mitä syöt alkaa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla keskiviikkona 22. syyskuuta kello 20.

Päivitys 26.8.2021 kello 16.23: Lisätty Louhimo kommentti ja Instagram-julkaisu.

Lisää luettavaa