Battlelore ja seuraavaa studioalbumiaan valmisteleva Catamenia yhteiskeikoille

"Hyvillä mielin ja jännittyneen innokkaana odotetaan näitä keikkoja", Battlelore-leiristä kommentoidaan.

Catamenia

Pitkän uran tehneet kotimaiset yhtyeet Catamenia ja Battlelore suuntaavat maaliskuussa kahdelle yhteiskeikalle. Bändit esiintyvät 16. maaliskuuta Tampereen Klubilla ja seuraavana iltana Oulun Hevimestassa. Liput keikoille tulevat myyntiin perjantaina 5. tammikuuta.

”Hyvillä mielin ja jännittyneen innokkaana odotetaan näitä keikkoja. Teemme kuitenkin kotimaan esiintymisiä melko harvaan ja harkitusti, joten ihan jokapäiväistä suorittamista tämä ei meille ole. Erityisen mukava on myös päästä jakamaan lava Catamenian mainioiden muusikoiden kanssa, jotka ovat meille entuudestaan tuttuja yhteisiltä Itä-Euroopan keikoilta”, Battleloren suunnalta kommentoidaan.

Viime aikoina matalampaa profiilia keikkarintamalla pitänyt Catamenia valmistelee samalla kymmenettä studioalbumiaan.

”Kitaristimme, biisinikkari Rikun kädessä todettiin tenniskyynärpää. Sen vuoksi jouduimme sanomaan ei useaan keikkapyyntöön ja osa luulikin jo, että oltiin lyöty hanskat naulaan. Uusi pitkäsoitto myöhästyi juurikin Rikun käden vuoksi. Nyt asiat ovat kuitenkin toisin ja käsi on jälleen kunnossa. Näitä tulevia keikkoja odotetaan kyllä Catamenian leirissä suurella innolla ja menot tulevat olemaan aivan varmasti sen mukaiset”, Catamenia-leiristä puolestaan todetaan.

Nem Agency presents:
CATAMENIA & BATTLELORE

pe 16.3.2018 Tampere, Klubi
liput: 16,60 e (Tiketti) / 18 e (ovelta)

la 17.3.2018 Oulu, Hevimesta
liput: 16 e (Lippupiste) / 18 e (ovelta)

Liput myyntiin perjantaina 5.1.2018 klo 9.