Behemoth julkaisi uudelle singlelleen makaaberin tarinallisen videon sekä perinteisen soittovideon – ”Valitkaa harkiten!”

Kappale löytyy syksyllä ilmestyvältä uudelta Opvs Contra Natvram -levyltä.

28.07.2022

Puolan black metal -suuruus Behemoth julkaisee 16. syyskuuta uuden Opvs Contra Natvram -pitkäsoiton.

Levyltä on nyt julkaistu tuoreena singlelohkaisuna kappale The Deathless Sun. Ja kuten yhtyeelle on tapana, kappaleen kylkeen on tehty visuaalisesti erittäin komea sekä makaaberi video. Itse asiassa tällä kertaa singlelle tehtiin peräti kaksi videota: tarinallisen musiikkivideon lisäksi julkaistaan myös perinteisempi soittovideo.

”Behemoth on vihannut Kristusta eri tavoilla vuodesta 1991 ja onnistumme yhä keksimään pyörän uudelleen! Olemme erityisen ylpeitä tarjotessamme viimeisimmän näytteen tulevalta levyltä, joka esittää niitä aspekteja, joita monet Behemoth-fanit musiikissamme rakastavat: rutosti aggressiota ja melodiaa”, nokkamies Adam ”Nergal” Darski toteaa.

”Tuo kontrasti on se syy, miksi päätimme tehdä kaksi hienoa videota singlejulkaisun kylkeen. Toinen on hyvin shokeeraava… niin shokeeraava, että meidän piti tehdä sille myös toinen video! Valitkaa harkiten! Kuten aina, odotan mielenkiinnolla reaktiotanne.”

Lisää luettavaa