Behemothin Nergal natsisyytösten kohteena, koska poseeraa Instagramissa maanmiehensä kanssa

Behemothin Nergal julkaisi Facebookissa tiedonannon ennen Metalsucksin tulevaa artikkelia.

21.12.2018

Metallisivusto Metalsucks on aikeissa tehdä jutun Nergalin väitetyistä natsikytköksistä. Metalsucks esittää todisteeksi Instagram-kuvat, joissa Nergal hengailee kaverinsa ja maanmiehensä Gravelandin Rob Darkenin kanssa, sekä hänellä on päällään Bölzerin t-paita.

Bölzerin nokkamiestä Okoi ”KzR” Jonesia on syytetty siitä, että hänellä on jonkinlaisia yhteyksiä oikeistoon.

Metalsucks-sivuston Matt Rosenberg ja Ben Umanov toteavat myös, että Nergalilla on ollut aikaa korjata tapansa ja kertoa kaikesta, mutta nyt Graveland-yhteyden myötä Metalsucks joutuu reagoimaan asiaan.

Nergal kirjoitti oman vastineensa Facebookiin. Siinä hän syyttää sivustoa vain sensaatiohakuisuudesta ja klikkijournalimista.

Nergal kertoo, että on kaikkea rasismia, fasismia, vihaa ja epätasa-arvoa vastaan. Hän puhuu omien sanojensa mukaan paljon ”hullua paskaa”. Hän on kiistanalainen hahmo. Hän haluaa usein sekoittaa pakkaa.

Darkenin kanssa otettu kuva on napattu Behemothin Puolan keikalta, keikkapaikan bäkkäriltä. Darken on Nergalin kaveri ja puolalainen muusikko. Nergal on tuntenut Darkenin vuodesta 1992, ja he hengailevat keskenään aina välillä. Darken osallistui myös Behemothin ekan ja tokan demon nauhoituksiin. Nergal ja Darken jakavat rakkauden black metalia kohtaan. Nergal ei kuitenkaan aio pyytää Darkenin ajatuksia tai agendoja anteeksi, koska ei edes tiedä niistä mitään. Hän ei voi ottaa vastuuta fanikuvissa olevien ihmisten puolesta.

Nergal on myös Bölzerin jätkien kaveri.

Eugeniikkasyytöksiin Nergal vastaa siten, että heitti lähinnä vitsillä, etteivät puolalaiset ole rakennettu pelaamaan jalkapalloa.

Alla Nergalin julkaisu.

Lisää luettavaa