Behemothin Nergal puhuu soolomateriaalistaan – paljasti tulevan levyn nimen

Behemothin laulaja-kitaristina tutuksi tullut Adam ”Nergal” Darski on valmistellut kaikessa kiireettömyydessä soololevyään, jonka materiaali eroaa radikaalisti Behemothin äärimetallisesta linjasta.

Bluesin, kantrin ja folkin kanssa flirttaileva musiikki herättänee fanien joukossa kovia mielipiteitä, jotka ovat myös Nergalin mieleen.

– Mitä radikaalimpia ja äärimmäisimpiä ne ovat, sitä ilahtuneempi olen. Pahinta olisi, jos porukka vain sanoisi ”ihan ok”, mies kertoi Team Rockin haastattelussa.

– Haluan ihmisten joko sanovan ”Haista vittu, heitän kaikki Behemothin levyt menemään, koska teet tällaista paskaa!” tai ”Kaikki Behemothin kamat ovat paskaa, en halua, että huudat enää koskaan!”. Haluan nähdä kaikenlaisia reaktioita!

Nergal paljastaa, että tulevan levyn nimi on Love Is a Dog from Hell, ja sen vaikuttajina toimivat mm. Neil Young, varhainen Nick Cave, Seasick Steve, Wovenhand, The Clash ja The Damned.

– Levyn nimi on Love Is a Dog from Hell ja varastimme sen Charles Bukowskilta. Hän on kuitenkin kuollut, joten tämän kanssa ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Olen todella ylpeä nimestä.

Nergalin soololevyn toistaiseksi ainoat ääninäytteet löytyvät täältä.