Behemothin Nergal räväytti: ”Idiootti sai mitä kerjäsi” – Otti kantaa kristityn lähetyssaarnaajan tappoon

Tapaus herättää kiivasta keskustelua.

26.11.2018

Sentinel-heimon tappama kristitty lähetyssaarnaaja John Chau oli viime viikon puhutuimpia uutisaiheita. Eikä ole ihme, että myös Behemothin Nergal otti osaa keskusteluun. Nergal kun on tunnettu raivokkaan antikristillisistä mielipiteistään.

Sentinel-heimo maansa puhtaana, ja tappoi alueelleen tunkeutuneen kristityn lähetyssaarnaajan, jonka jälkeen hautasi tämän ruumiin rantahietikkoon. Nyt sentinelien kohtalosta ja teosta puhutaan ympäri maailman.

Osa arvostaa heimon rajat kii -politiikkaa, jotkut haluaisivat haastaa tappajat länsimaiseen oikeuteen, kun taas osa haluaisi jopa sivistää heimon osaksi nykymaailmaa. Mitäpä jos vaan annettaisiin heimon hengailla ihan omassa rauhassaan?

Nergal puhui melko suoraan Facebookissa:

– En ole mitenkään tyytyväinen siihen, että ihmisiä kuolee. Mutta hei, tämä idiootti sai sitä mitä kerjäsi, eikö? Ja nyt lisää idiootteja haluaa seurata tätä tyyppiä. Onko typeryys jotenkin sisäsiitetty kaikkiin monoteistisiin uskontoihin? Luultavasti. On olemassa sanonta: ken leikkiin lähtee, se leikin kestäköön.

Lisää luettavaa