”Bloodborne on yksi parhaista videopeleistä ikinä” – Abysmal Dawn rouhaisi kasaan death metal -tribuutin korona-ajan viihdykkeelle

Videopelejä ja death metalia? No mikä ettei!

Viisi kokopitkää levyä julkaissut Abysmal Dawn laittaa seuraavaksi ulos Nightmare Frontier -ep:n, joka ilmestyy markkinoille 4. helmikuuta.

Kuolometallistien tuorein kappale on nimeltään A Nightmare Slain:

”Biisi nauhoitettiin Phylogenesisille (2020), mutta jätimme sen pois albumilta”, laulaja Charles Elliott kertoo.

”Se oli mielestämme hyvä kappale, mutta ei oikein mahtunut albumille. Sävellys osoittaa bändimme hieman progressiivisemman ja melodisemman puolen, jota tulemme ehkä kartoittamaan enemmän tulevaisuudessa. Sanoitukset on kirjoitettu pandemian aikana, ja niiden inspiraationa toimi Bloodborne-videopelin tarina.”

”Meillä on paljon biisejä täynnä yhteiskuntakritiikkiä ja itseä havannoivia tekstejä. Kun tuli aika kirjoittaa nämä sanoitukset, en voinut enää keskittyä siihen ankeuteen, jonka keskellä elämme päivästä toiseen. Kuka tarvitsee tässä tilanteessa enää yhtään Covidista tai politiikasta kertovaa kappaletta?”

”Kun olin kotonani jumissa vuoden, löysin Bloodbornen, joka on yksi parhaista videopeleistä ikinä. Animal Crossingin ja Mario Partyn fanien tulisi ehdottomasti tsekata se, kuten muutkin stressivapaat ja mukavat Soulsborne-genren pelit”, Elliott vitsailee.

YouTube video

Lisää luettavaa