Body Count vihdoin Suomeen! – Tuskan ohjelmistoa täydentävät lisäksi Meshuggah, Leprous ja Dead Cross

Tuskaa juhlitaan 29.6.–1.7.

30.01.2018

Huh huh! Tuska-festivaali löi juuri pöytään järjettömän kovia lisäyksiä ohjelmistoonsa. Erityisen suurella ilolla otamme vastaan tiedon siitä, että viime vuoden kovimmasta ulkomaisesta julkaisusta vastannut Body Count nähdään perjantain pääesiintyjänä. Keikka on samalla yhtyeen ensimmäinen esiintyminen Suomessa, joten kyyti on taatusti kovaa!

Ensivierailunsa tekee myös Faith No Moresta ja monesta muusta yhteydestä tutun Mike Pattonin ja entisen Slayer-kannuttaja Dave Lombardon uusi hardcore-yhtye Dead Cross. Muita lisäyksiä ovat matikkametallin pioneeri Meshuggah, Norjan proge-ylpeys Leprous, kanadalainen Oni, saksalaisduo Mantar sekä kotimainen Crimfall.

Tuska-festivaalien aiemmin julkistettuihin esiintyjiin lukeutuvat muun muassa Arch Enemy, Moonsorrow, Tribulation, Kreator, Emperor, Beast in Black, Parkway Drive, Europe, Ihsahn ja Clutch. Koko tämänhetkisen esiintyjäkaartin ja päiväkohtaisen jaottelun löydät täältä.

Käynnissä on myös bändikilpailu Tuska-Torstai, jonka voittaja pääsee festivaaleille esiintymään ja lisäksi levytyssopimuksen Svart Recordsin kanssa. Tutustu kilpailuun tarkemmin täällä.

Lisää luettavaa