Bon Jovilta ilmestyi uusi sinkku – ilmoittivat samalla tulevan levynsä julkaisupäivän

Nelikymppinen yhtye porskuttaa vaikeuksista huolimatta.

16.03.2024

Newjerseyläinen Bon Jovi jatkaa uransa uurtamista tasaisen varmasti, vaikka vuosia on yhtyeen perustamisesta kertynyt mittariin jo neljäkymmentä.

Bändi on julkaisemassa tulevana kesänä uutta albumia, jonka nimeksi on ilmoitettu Forever. Kesäkuun 7. päivä ilmestyvä rieska on heidän kuudestoista studioalbuminsa. Edellinen levy Bon Jovi: 2020 ilmestyi nimensä mukaisesti vuonna 2020.

Laulaja Jon Bon Jovi on kärsinyt leikkaushoitoa vaatineista ongelmista äänihuulissaan, eikä välillä ollut varmaa, pystyykö hän jatkamaan uraansa laulajana. On siis varmasti helpotus koko yhtyeelle, että he voivat ilmoittaa tulevasta levystä.

Sen kappalelista näyttää tältä:

 1. Legendary
 2. We Made It Look Easy
 3. Living Proof
 4. Waves
 5. Seeds
 6. Kiss the Bride
 7. The People’s House
 8. Walls of Jericho
 9. I Wrote You a Song
 10. Living in Paradise
 11. My First Guitar
 12. Hollow Man

Bändin uraa valottava dokumenttisarja Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story julkaistaan 26. huhtikuuta Hululla ja myöhemmin Disney Plussalla. Sarjassa päästään seuraamaan läheltä myös edellä mainittuja, uran jatkon vaarantaneita terveyshuolia.

Tulevan levyn avausraita Legendary on nyt julkaistu singlebiisinä, ja sille on räätälöity kaveriksi myös musiikkivideo. Videon on ohjannut Dano Cerny. Voit katsella pätkän alta.

Lisää luettavaa