Bowien ja Princen kuolemat osasyynä Misfits-reunionille, sanoo Danzig

17.05.2016

Viime viikolla tapahtui jotain todella odottamatonta, kun The Misfits ilmoitti esiintyvänsä syksyllä kahdella Riot Fest -keikalla alkuperäisessä kokoonpanossa. Eli pitkään toisilleen vihoitelleet ja oikeussalissa Misfits-nimen käyttöoikeuksista tapelleet Glenn Danzig ja Jerry Only tullaan näkemään samaan aikaan lavalla ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin.

Rolling Stone -lehden haastattelema Danzig kertoo viime aikoina keskuudestamme poistuneiden muusikoiden antaneen ajattelemisen aihetta ja osaltaan vaikuttaneen reunionin syntymiseen.

David Bowien kuolema tuli täysin puskista. Samoin Princen. Sama aikoinaan Peter Steelen ja Dion kohdalla. Fanina ajattelet aina idoliesi elävän ikuisesti. Mutta koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu, joten parempi nauttia, kun siihen vielä on mahdollisuus, Danzig sanoo.

Danzig ja Jerry Only vakuuttavat kuitenkin olevansa itse täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Niin on myös basisti Jerry Onlyn veli Doyle, joka nähdään Misfitsin kitaristina.

– Veljeni voisi hyvin olla jokaisen olemassaolevan muskelilehden kannessa, Only nauraa.

Danzig lupaa Riot Festiin saapuvan kuulijan yllättyvän.

– Soitamme varmasti kappaleita, joita ihmiset haluavatkin meidän soittavan. Mutta eiköhän mukaan saada jotain erikoisempaakin. Haluan kuulijan yllättyvän, se on paljon mukavempaa niin.

Lisää luettavaa