Bret Michaels vihjailee comebackin lähestyvän – Poison takaisin keikkailemaan 2017?

09.01.2017
Kuva: Poison-yhtyeen Bret Michaels toivoo palaavansa lavoille bändinsä kanssa vuoden 2017 aikana ja antanut vieläpä ymmärtää paluun toteutumisen olevan jo hyvin lähellä. "Bobbylle, C.C:lle, Rikkille ja minulle olisi hienoa päästä yhteen kolmeksi kuukaudeksi. Se on toivelistallani ja olemme lähellä sen onnistumista. Tiedän, että he haluavat sitä ja heillä tulisi olemaan hauskaa”, Michaels kertoi Tampa Bay Timesille. 80- ja 90-lukujen taitteessa kulta-aikaansa elänyt Poison kiersi edellisen kerran Def Leppardin kanssa vuonna 2012, ja liikkeellä on ollut huhuja, että bändit lähtisivät taas yhteiskiertueelle. Asiaa ei ole vahvistettu Def Leppard -leiristä, vaikka myös heillä on suunnitelmia vuodelle alkaneelle vuodelle.

Poison-yhtyeen Bret Michaels toivoo palaavansa lavoille bändinsä kanssa vuoden 2017 aikana ja antanut vieläpä ymmärtää paluun toteutumisen olevan jo hyvin lähellä.

Bobbylle, C.C:lle, Rikkille ja minulle olisi hienoa päästä yhteen kolmeksi kuukaudeksi. Se on toivelistallani ja olemme lähellä sen onnistumista. Tiedän, että he haluavat sitä ja heillä tulisi olemaan hauskaa”, Michaels kertoi Tampa Bay Timesille.

80- ja 90-lukujen taitteessa kulta-aikaansa elänyt Poison kiersi edellisen kerran Def Leppardin kanssa vuonna 2012, ja liikkeellä on ollut huhuja, että bändit lähtisivät taas yhteiskiertueelle. Asiaa ei ole vahvistettu Def Leppard -leiristä, vaikka myös heillä on suunnitelmia vuodelle alkaneelle vuodelle.

Lisää luettavaa