Brother Firetribe julkaisi voimasinglen tulevalta levyltään – bändin kokoonpanossa muutoksia

Emppu Vuorinen keskittyy jatkossa täysin Nightwishiin.

Kotimaisen hard rock -yhtye Brother Firetriben rivistössä puhaltavat muutosten tuulet, sillä kitaristi Emppu Vuorinen siirtyy vahvuudesta syrjään. Vuorisen saappaisiin hyppää Roope Riihijärvi, joka on nähty aiemminkin yhtyeen riveissä.

”Emppu hyppää pois aktiivisen kitaristin roolista puhtaasti ajanpuutteen johdosta. Asiaan ei liity draamaa, vaan mies pysyy bändimme taustajoukoissa samalla, kun Nightwish jatkaa ansaittua, uskomatonta kulkuaan”, yhtye tiedottaa.

”Koemme, että ratkaisu on kaikille osapuolille vain ja ainoastaan reilu, homma jatkuu. Onneksi Roope Riihijärvi on nyt Brother Firetriben kitaristi. Mies on peto, niin kuin kaikki jo viime vuoden keikoilla kaikki huomasivat.”

Vuorisen soittoa kuullaan kuitenkin keväällä julkaistavalla uudella pitkäsoitolla, jolta on tänään lohkaistu single Rock in the City.

Rock in the City on hurja tunnelmannostattaja, johon kuka tahansa säännöllisen työelämän ikuisessa oravanpyörässä pyörivä voi samaistua. Joskus on pakko päästellä vähän höyryjä, lähteä perjantaina ulos ja laittaa rokki soimaan”, toteaa laulaja Pekka Heino.