Bruce Dickinson ärähti Iron Maidenin keikalla eturivissä pössytelleille faneille – ”Pyytäisin teiltä hieman kunnioitusta”

"Jos haluatte vetää itsenne pilveen, tehkää se jossain kauempana, okei?" laulaja esitti toivomuksen.

24.10.2022

Uutisoimme hiljattain Iron Maidenin Anaheimin-keikalla 22. syyskuuta sattuneesta välikohtauksesta, kun eräs fani onnistui kipuamaan lavalle saakka ja laulaja Bruce Dickinson joutui repimään tämän paidasta pois bändiä häiritsemästä.

Anaheimissä sattui myös tätä keikkaa edeltävänä päivänä toinenkin erikoinen tapaus, josta on nyt uutisoinut muun muassa Metal Injection. Dickinson nimittäin ärähti eturivissä pilveä poltelleille faneille ja piti näille pienen saarnan.

”Täällä edessä pössytellään niin vitusti pilveä, että on suorastaan ihme, että te näette mitään”, selvästi ärtynyt Dickinson aloitti läksytyksensä, kun järjestyksenvalvojat repivät yhden kuutamolle itsensä hiisanneen katsojan pois yleisöstä.

”Voi Steve (Harris, basisti) parkaa. En tiedä tiesittekö, mutta hän todellakin vihaa marihuanaa ja sen hajua, okei? Se häiritsee hänen soittoaan. Ja se häiritsee minua. Olenhan laulaja, joten… duh.”

”Pyytäisin teiltä hieman kunnioitusta. Jos haluatte vetää itsenne pilveen, tehkää se jossain kauempana, okei? Muuten teille käy kuten tälle älypäälle tässä”, Dickinson sanoi osoittaen järjestyksenvalvojien pihalle heittämää kaveria.

Alta voit katsoa erään fanin kuvaaman videopätkän Dickinsonin läksytyksestä.

Lisää luettavaa