Fani rynni lavalle kesken Iron Maidenin keikan, Bruce Dickinson nakkasi tunkeilijan mäkeen – katso video

Ei näin.

13.10.2022

Iron Maiden esiintyi syyskuun 22. päivä Anaheimissa, kun yli-innokas fani onnistui yllättäen ohittamaan järjestyksenvalvojat ja kipuamaan lavalle saakka kesken setin.

Yhtye oli soittamassa Aces High -kappaletta, kun yhtäkkiä kitaristi Janick Gersin eteen ilmestyi fani heilumaan ja näyttämään pirunsarvia. Gers jatkoi soittoa, mutta viittoili samalla fanille, että painu matkoihisi. Tässä vaiheessa solisti Bruce Dickinson – joka edelleen jatkoi kappaleen laulamista – käveli fanin luokse, tarttui tätä kädestä ja alkoi taluttaa tätä kohti lavan reunaa. Fani ei kuitenkaan halunnut poistua minnekään vaan suuntasi seuraavaksi kohti basisti Steve Harrisia, jolloin ärtynyt Dickinson tarrasi fania niskasta kiinni ja suorastaan heitti tämän bändin turvamiesten käsiin.

Alla muutamia yleisöstä käsin kuvattuja videopätkiä tilanteesta. Sikäli hyvin ja ammattimaisesti hoidettu tilanne, ettei soitto katkennut välikohtauksesta huolimatta, mitä nyt Dickinsonilla vähän meni sanat sekaisin tämän joutuessa paimentamaan tunkeutujaa.

Lisää luettavaa