Bruce Dickinson sairastui koronaan – ”Jos en olisi rokotettu, olisin todella pulassa”

Kaksi rokotetta saanut Iron Maiden -nokkamies selvisi viruksesta vähäisillä oireilla.

13.08.2021

Bruce Dickinson joutui hiljattain perumaan kaksi spoken word -keikkaansa lähipiirissä tapahtuneen koronatartunnan vuoksi. Tuoreessa Rolling Stone -lehden haastattelussa Dickinson kertoo saaneensa koronan myös itse, mutta selvinneensä vähäisillä oireilla rokotteiden ansiosta.

”Ajattelin, että ’Voi paska’ [kun koronatesti oli positiivinen]. Nenäni vuosi ja minulla oli jotain flunssan oireita, mutta siinäpä se. Olen 63-vuotias. Olen melko varma, että jos en olisi rokotettu, olisin todella pulassa”, Dickinson huokaisi helpotuksesta.

Dickinson sanoo, että hän ei henkilökohtaisesti kannata sitä, että keikoille pääsee vain rokotetut ihmiset, koska rokotuksen ottaminen on ”henkilökohtainen valinta”, mutta hän kuitenkin toivoo, että jokainen kävisi rokotuksen ottamassa.

”Mielestäni ne, jotka eivät hae tuplarokotusta niin nopeasti kuin voivat, ovat vain saaneet huonoa informaatiota.”, Dickinson toteaa.

”Mutta vaikka oletkin saanut kaksi rokotetta, voit yhä saada tartunnan ja näin levittää sitä eteenpäin sellaiselle, joka ei ole rokotettu. Nämä voivat sairastua vakavasti ja jopa kuolla. Kuolemaa ei voi kieltää lailla. Maailmassa on paljon asioita, mitkä tappavat ihmisiä ja vaikka ne ovatkin valitettavia, ne eivät ole laittomia. Syöpä tappaa ihmisiä. Sydänkohtaukset tappavat ihmisiä. Liikalihavuus tappaa ihmisiä. Malaria tappaa hemmetisti ihmisiä joka vuosi. Jossain vaiheessa täytyy ajatella niin, että ’Meidän täytyy oppia elämään tämän kanssa. Ja jos haluamme elää sen kanssa, sinun pitää ottaa rokote’.”

Lisää luettavaa