Bruce Dickinsonilta hyvin vihjaileva päivitys Iron Maidenin kuulumisista – katso video

Jotain peliä siellä on hommissa...

Kuva: Tomi Pohto

Iron Maidenin some-kanavissa julkaistiin laulaja Bruce Dickinsonin videotervehdys, jossa tämä mainostaa niin bändin faniklubin tuoretta lehteä kuin kitaristi Adrian Smithin uutta kirjaa. Siinä sivussa komean liuhuletin taas kasvattanut solisti vihjailee yhtyeen paiskineen viime aikoina hommia studiossa. Sen enempää ei Dickinson aiheesta tässä vaiheessa kuitenkaan paljasta.

”Viime ajat ovat olleet varsin kuumottavat kaikille maailmassa, Maiden mukaan luettuna. Haluaisimme niin kovin olla kiertueella”, Dickinson toteaa.

”Tänä vuonna on jäänyt paljon asioita tapahtumatta – mikä on itsestäänselvää – ja se on hyvin turhauttavaa. Mutta meillä on kuitenkin suunnitelmia. Mitä olemme sitten tehneet? No, olemme kirjoitelleet biisejä. Olen jutellut Steven (Harris, basisti ja pääasiallinen biisintekijä) kanssa. Olemme työskennelleet hieman studiossa. Minkä parissa, en voi kertoa. Muuten heidän pitäisi tappaa minut.”

”Koko kiertuehenkilökuntamme on yhä mukana. Luonnollisesti kun kaikki keikat peruttiin ja siirrettiin tältä vuodelta, meidän kaikkien elämä peruttiin siinä samassa. Kun joskus ensi vuonna taas palaamme normaaliin päiväjärjestykseen, koko ’Killer crew’ on taas mukana. Mutta sitä odotellessa – täällä me yhä olemme, sinnittelemme ja odottelemme lähtökuopissa. Emme ole menossa minnekään. Hyviä asioita tulee tapahtumaan ihan lähitulevaisuudessa.”