Bullet for My Valentine julkaisi uuden singlen musiikkivideon – ohjaajana rockvalokuvistaan tuttu Ville Juurikkala

07.11.2016

Kesällä Tampereen South Park -festivaaleillakin piipahtanut Bullet for My Valentine on julkaissut uuden singlen musiikkivideolla ryyditettynä. Don’t Need You on täysin tuore kappale ja ensimmäinen uusi maistiainen sitten viime vuonna julkaistun Venom-albumin.

Laulajakitaristi Matt Tuck kertoo Kerrang!-lehdessä videon konseptina olevan ulospäin kauniilta näyttävä rakkauden seremonia, joka on kuitenkin lähemmin tarkasteltuna täynnä epäluottamista ja ”hevonpaskaa”.

– Kuvasimme videon täydellisesti konseptiin sopivassa kirkossa. Se ei ollenkaan tyypillinen hääpaikka, vaan todella kulunut ja likainen. Halusimme kaiken näyttävän isolta ja koristellulta, mutta kuitenkin saastaiselta, Tuck kertoo.

Suomalaisittain mielenkiintoinen seikka on totta kai se, että videon on ohjannut Ville Juurikkala. Juurikkala on yksi Suomen tunnetuimmista rockvalokuvaajista, joka on ottanut kuvia niin Nightwishista, HIMistä ja Ville Valosta sekä myös ulkomaisista tähdistä kuten Slashista ja Backyard Babiesista. Juurikkala on ohjannut aiemmin musiikkivideoita muun muassa Michael Monroelle, Lost Societylle ja Apocalypticalle.

YouTube video

Lisää luettavaa