Cannibal Corpse -laulaja ongelmiin ajautuneesta kitaristista: ”Itkin, kun näin hänet oikeussalissa”

Bändi seisoo kitaristin tukena sataprosenttisesti, sanoo George "Corpsegrinder" Fisher.

02.07.2019

Cannibal Corpse -laulaja George ”Corpsegrinder” Fisher (kuvassa keskellä) vieraili hiljattain Jamey Jastan vetämässä The Jasta Show’ssa ja keskustelu kääntyi jossain kohtaa bändin kitaristiin Pat O’Brieniin (kuvassa vasemmassa laidassa), joka pidätettiin viime vuoden lopulla. Sekavasti käyttäytynyt O’Brien oli tunkeutunut tuntemattomien ihmisten kotiin ja vastustanut pidätystä. Lisäksi hänen kodistaan löytyi kasapäin aseita kuten haulikkoja, konepistooleja ja liekinheittimiä.

”En halua spekuloida, mitä sinä iltana olisi voinut tapahtua, mutta tilanne olisi voinut äityä paljon pahemmaksikin – hänelle”, Fisher toteaa.

Fisherin mukaan on ollut huojentavaa nähdä, miten paljon tukea O’Brien on saanut faneilta ja miten kitaristin tilanteella ei ole lähdetty revittelemään sen pahemmin.

”Kun ihmiset näkivät niitä raportteja, olisiko ollut Tampan uutisissa, hänelle oltiin melko armollisia. Hänestä sanottiin vain, että hän on yksi Amerikan ja koko maailman parhaista death metal -kitaristeista eikä häntä lytätty maan rakoon”, Fisher kiittelee.

”Ainakin metallipiireissä noin 95 prosenttia ihmisistä toivoi hänen pääsevän pian kuntoon. En tosin seurannut liian pitkään mitä netissä kirjoiteltiin, koska siinä vaiheessa esiin tulevat ne tyypit, jotka haluavat haukkua vain haukkumisen ilosta.”

Cannibal Corpse on kiertänyt O’Brienin pidätetyksi tulemisen jälkeen muun muassa Slayerin jäähyväiskiertueella. Kitaristia on tuurannut ex-Morbid Angel -kepittäjä ja Cannibal Corpsen levyjä tuottanut Erik Rutan. Fisherin mukaan bändi ei malta odottaa, että O’Brien pääsee jaloilleen ja takaisin bändin matkaan.

”Rakastamme häntä ja haluamme hänet takaisin. Itkin, kun näin hänet oikeussalissa [itsemurhayrityksen estävä] liivi yllään”, Fisher sanoo.

”Toivomme hänelle kaikkea parasta ja voimme vain odottaa. Hänellä on edessään pitkä matka kaikkine lakiteknisine juttuineen, mihin me emme voi vaikuttaa. Mutta tuemme häntä ja seisomme hänen takanaan sataprosenttisesti.”

https://soundcloud.com/jameyjasta/episode-459-george

Lisää luettavaa