Cannibal Corpse esittelee tulevaa pitkäsoittoaan äkäisellä singlellä – mukana bändin uusi kitaristi

Erik Rutanin tuurauspesti vaihtui kokoaikaiseen jäsenyyteen.

02.02.2021

Death metal -legenda Cannibal Corpse julkaisee 16. huhtikuuta uuden, järjestyksessään viidennentoista studioalbuminsa Violence Unimagined. Basisti Alex Websterin mukaan uudella pitkäsoitolla bändi kulkee yhä pidemmälle sitä samaa polkua, jota se on kulkenut jo muutaman vuoden ajan.

”Lähtökohtamme on joka kerta pitkälti sama: jokainen yrittää tehdä niin raskaita ja mieleenpainuvia biisejä kuin voi. Haluamme, että joka biisillä on oma luonteensa. Mielestäni kuuntelijan täytyy voida niin sanotusti pudottaa soittimen neula minkä tahansa levymme mihin tahansa kohtaan ja pystyä heti sanomaan, mikä biisi siinä soi”, Webster kuvailee.

Uudella albumilla soittaa Hate Eternalista ja Morbid Angelista tuttu Erik Rutan, joka aloitti ongelmiin ajautuneen kitaristi Pat O’Brienin keikkatuuraajana pari vuotta sitten, mutta joka on nyt otettu bändiin vakituiseksi jäseneksi.

”Hän teki tälle levylle kolme biisiä sanoituksineen päivineen. Hän on tuonut paljon uutta mukanaan ja hänen tyylinsä on integroitunut hyvin bändiin. Hän on myös hyvä ystävä ja henkilökohtaisella tasolla loistava lisä, kuten tiesimmekin hänen olevan. Hän on myös yksi kovimpia työmyyriä joita tunnen niin musiikissa kuin muissakin asioissa ja hän pitää yllä positiivista energiaa sellaisissakin tilanteissa, joissa muut lähtisivät negatiiviseen suuntaan. Se energia tarttuu myös meihin. Onkin paras mahdollinen tilanne bändille tai mille tahansa tiimille saada mukaan joku osaava tyyppi, joka myös inspiroi muita”, Webster ylistää.

Tulevalta levyltä on tänään julkaistu maistiaisena single Inhumane Harvest, jonka voit ottaa haltuun tuosta alta.

Lisää luettavaa