Cattle Decapitation nostaa kissan pöydälle uudella videollaan – kuvattu puhelimilla soittajien kotona

"Älkää ottako tätä liian tosissanne."

Deathgrind-yhtye Cattle Decapitation on julkaissut uuden videon viime syksynä julkaistulta Death Atlas -albumilta löytyvälle Bring Back the Plague -kappaleelleen. David Hall kokosi muusikoiden itsensä kuvaamista pätkistä ja arkistomateriaalista videon, joka kommentoi pilke silmäkulmassa näitä erikoisia aikoja, joita nyt koronan vuoksi elämme.

”Koska meidän ironisesti nimettu Europandemic Tour peruttiin ja jouduimme eristäytymään kaikista muista, meillä oli yhtäkkiä paljon aikaa muttei mitään tekemistä. Miksemme siis nostaisi kissaa pöydälle musiikkivideon muodossa ja kuvaisi sitä puhelimillamme jonkun kuvausryhmän sijaan. Davella (McGraw, rumpali) ei ollut edes rumpusettiä eikä kukaan muutenkaan saa poistua kotoaan, joten ajattelimme keventää tunnelmaa”, nokkamies Travis Ryan kommentoi.

”Kaikki bändin nimestä lyriikkoihin, oheistuotteisiin ja muuhun kuvastoon on aina ollut vahvasti metaforista, ironista ja kieli poskessa tehtyä, joten tämä video saattaa olla meidän huippusaavutus niin hyvässä kuin pahassa. Älkää ottako tätä liian tosissanne – me emme ainakaan ota.”