Children of Bodomin raunioista nousee Alexi Laihon uusi yhtye Bodom After Midnight

Yhtye nähdään kesällä Tuskassa sekä John Smith -festareilla.

16.03.2020

Maailmallakin menestynyt suomalaisyhtye Children of Bodom soitti viimeisen keikkansa 15. joulukuuta 2019. Lopettamisuutinen sai luonnollisesti monet pohtimaan, mitä bändin jäsenet ja eritoten nokkamies Alexi Laiho tulevat jatkossa tekemään. Tänään kysymykseen ollaan saatu Laihon osalta vastaus: mies on pistänyt pystyyn uuden kokoonpanon, joka jatkaa Children of Bodomin soihdun kantamista.

Laihon uusi yhtye tottelee nimeä Bodom After Midnight ja sen riveissä vaikuttavat lisäksi Children of Bodomin viimeisessä kokoonpanossa niinikään kitaroinut Daniel Freyberg, Paradise Lostista tuttu rumpali Waltteri Väyrynen sekä entinen Santa Cruz -basisti Mitja Toivonen. Mukana on myös sessiomuusikon ominaisuudessa kosketinsoittaja Lauri Salomaa.

”Halusin ehdottomasti Bodom-sanan myös uuteen nimeen, sillä nyt ihmiset osaavat yhdistää tämän jutun minuun – ja tietenkin myös Children of Bodomiin”, Laiho kertoo toverilehti Soundille.

Laiho kertoo yhtyeen settien painottuvan luonnollisesti Children of Bodomin tuotantoon, mutta uusia riffejä ja muita ideoita kuitenkin löytyy jo. Suunnitelmissa on Laihon mukaan kuitenkin ensin ajaa ryhmä sisään keikkalavoilla ja bändi soittaakin tulevana kesänä Suomessa kaksi festivaalikeikkaa. Yhtyeen voi nähdä Tuskassa 27. kesäkuuta sekä John Smith Rock Festivalissa 18. heinäkuuta.

Muutkaan Children of Bodomin entiset jäsenet eivät ole jääneet toimettomaksi; basisti Henkka Seppälä vaikuttaa nykyään Moon Shot -yhtyeessä yhdessä Lapkosta ja Disco Ensemblesta tuttujen hahmojen kanssa.

Lisää luettavaa