Chris Adler sanoo eronneensa Lamb of Godista ”toksisen” ilmapiirin vuoksi – ”Minun oli aikuisena jatkettava eteenpäin”

Rumpali sanoo perustaneensa Firstborne-yhtyeen pitääkseen taas hauskaa.

24.02.2021

Metalliyhtye Lamb of Godin perustajajäseniin kuulunut rumpali Chris Adler yllätti vuonna 2019 eroamalla yhtyeen riveistä. Pitkäaikaisen rumpalin eron syyn taustalla arveltiin olleen vuonna 2017 sattunut paha liikenneonnettomuus, josta Adler toipui pitkään. Adler itse kertoi tuoreeltaan haastatteluissa tunteneensa, että oli saavuttanut bändissä jo kaiken mikä on saavutettavissa ja halusi uuteen luovempaan ympäristöön.

Nyt tuoreessa Metal Sucksin Quarantinecast-podcastin haastattelussa Adler myöntää lähteneensä bändistä, koska koki sen ilmapiirin huonoksi ja ahdistavaksi. Hän sanoo perustaneensa uuden Firstborne-yhtyeen nimenomaan siksi, että hauskuus palaisi taas soittohommiin.

”Lähdin, koska se touhu oli… toksista. Kaikki, kaikkialla. Ja minun pitää olla parempi isä, aviopuoliso ja mies kuin se, mihin se oli minut vetämässä”, Adler kommentoi nyt.

”Olen saanut paljon vihaista palautetta [faneilta], että ’Voi luoja, jätit Lamb of Godin [Firstbornen] vuoksi? Mitä vittua tämä on?’ No, ööö, se on hauskaa? Elän elämääni jälleen hymyillen. Sitä ennen kaikki oli pelkkää murjottamista. Se oli sellaista: ’Mitä helvettiä tapahtuu? Emme me tiedä, joten toivottavasti kaikki hakkaavat toisiaan ja me saamme šekin”. Minun oli aikuisena jatkettava eteenpäin.”

Firstborne, jossa vaikuttavat Adlerin lisäksi kitaristi Hugh Myrone, laulaja Girish Pradan sekä basisti James LoMenzo (ex-Megadeth, ex-Black Label Society, ex-White Lion) julkaisi debyytti-ep:nsä viime vuoden lopulla. Yhtyeen viimeisin single Save Myself julkaistiin viime kuussa.

Lamb of God puolestaan julkaisi viimeisimmän, omaa nimeään kantaneen pitkäsoittonsa viime vuonna.

Lisää luettavaa