Cradle of Filth -nokkamies vierailee metalcoresuuruuden uudella singlellä – ylistys arkipäivän askareille

Kappale löytyy Bring Me the Horizonin tulevalta pitkäsoitolta.

Brittiläinen metalcorejätti Bring Me the Horizon julkaisee uuden Amo-albuminsa 25. tammikuuta. Levyltä on nyt julkaistu tuore single Wonderful Life, jolla vierailee Cradle of Filth -kähisijä Dani Filth. Kappaleeseen on tehty myös varsin sympaattinen video, jonka voit katsoa tuosta yläpuolelta.

”Sanoitukset tehtiin studiossa ja ne ovat tajunnanvirtaa vanhenemisesta ja normielämästä irrallaan olemisesta, kiertue-elämästä ja arkipäiväisistä asioista rakastamisesta. Sellaiset tuntuvat oudoilta ja uusilta, kun viettää elämänsä pääasiassa tien päällä. Viikottaiset kauppareissut tai ruohikon leikkaaminen tuntuvatkin aika kivoilta ja monet, jotka viettävät suurimman osan ajastaan poissa kotoa pystyvät varmasti samaistumaan”, laulaja Oli Sykes avaa.

”Sen lisäksi biisissä puretaan minun sisäistä kriisiäni, että olen tylsä ihminen, mutta haluan heittäytyä villiksi silloin tällöin. Mutta joo, suurin osa on vain sanaoksennusta, mutta silti nämä ovat yhdet suosikkisanoitukseni. Alku on sataprosenttisen totta ja niin osuvaa ironiaa, että se jätettiin mukaan sellaisenaan.”