Cult of Lunalta spesiaalikeikkoja sekä harvinaisen hapokas musiikkivideo

29.06.2016

Mainion Mariner-levynsä yhdessä Julie Christmasin kanssa tekaissut ruotsalainen Cult of Luna on päättänyt esittää uuden levynsä kokonaisuudessaan ainakin viidellä keikalla. Kitaristi-laulaja Johannes Perssonin mukaan tämä ei kuulunut missään vaiheessa yhtyeen suunnitelmiin.

– Meidän ei pitänyt soittaa Marineria livenä. Se oli yksi perusteista, kun rupesimme työstämään levyä Julien kanssa yli kaksi vuotta sitten. Pelkkä levyn tekeminen oli jo tarpeeksi hankalaa, sillä asumme eri puolilla Atlantin valtamerta, mutta mikäli elämä on minulle jotain opettanut, niin koskaan ei tulisi sanoa ei, Persson järkeilee.

– Olemme järjestäneet aikataulumme marraskuulle niin, että voimme soittaa muutaman valikoidun keikan Euroopassa. Keikkoja tulee olemaan viisi – ei yhtään enempää tai vähempää – ja niillä tullaan soittamaan Mariner alusta loppuun. On mielenkiintoista nähdä, kuinka keikat tulevat sujumaan, sillä emme ole soittaneet biisejä koskaan yhdessä.

Kuten kuvasta näkyy, kiertue ei yllä tietenkään Suomeen saakka. Mariner-pläjäyksen voi todistaa lähimmillään Tukholmassa.

Cult_of_Luna_Mariner_kiertue

Lisää luettavaa