Danzigin kauhuleffa sai murska-arviot – ihmiset naureskelivat aivan väärissä kohdissa

Danzig, Danzig! Mies tekee juuri niin kuin haluaa.

14.06.2019

Rokkilegenda Danzigin ensimmäinen elokuva on näytetty yleisölle. Verotika-nimisen kauhuleffan pitäisi johtaa elokuvaleffojen sarjaan. Mutta saapa nähdä. Danzig koki kuitenkin pienen yllätyksen ja saattaa olla, ettei jatkoa enää tule.

Verotika näytettiin Cinepocalypse-festareilla. AV Club näki sen ja kutsuu elokuvaa ”yhdeksi hulluimmista kauhuelokuvista koskaan. Ensimmäisten 60 sekunnin aikana elokuvan kertoja puhkaisee naisen silmät, ja se toimii metaforana sille, mitä katsojat joutuvat jatkossa kärsimään.”

Danzig sävelsi myös elokuvansa musiikit. Hän ihmetteli katsojareaktioita näytöksen jälkeen: ”Te naureskelitte sellaisissa kohtauksissa, joissa minä en. Mutta se on ihan cool.”

AV Club kutsuu elokuvaa ”syvän voimakkaaksi, ehkä jopa huolestuttavan hauskaksi filmiksi. Täydellinen pannukakku parhaimmillaan.”

Rainaa kutsutaan pornomaiseksi lavasteiltaan sekä tuotannollisilta arvoiltaan ja sen halpis-cosplay-puvustus on samanlaista, joita voi nähdä huonoimmissa Syfy-kanavan halpissurkeuksissa.

Lue arvostelu AV Clubista. Toisen löydät Bloody Disgustingin -sivuilta.

Tämä on pakko nähdä!

Lisää luettavaa