Dark Tranquillitysta, Katatoniasta ja Expulsionista tuttujen miesten uusi yhtye julistaa rakkauttaan kuolometallia kohtaan – ensimmäinen single julki

Grand Cadaver ei yritä keksiä pyörää uudelleen vaan luottaa vanhan liiton death metalin raakaan voimaan.

05.11.2020

Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Daniel Liljekvist (ex-Katatonia), Stefan Lagergren (Expulsion), Alex Stjernfeldt (Novarupta, Let Them Hang) sekä Christian Jansson (Pagandom) ovat perustaneet uuden yhtyeen, joka tottelee nimeä Grand Cadaver. Ryhmä on nyt julkaissut ensimmäisen singlelohkaisun bändin helmikuussa 2021 ilmestyvältä debyytti-ep:ltä. Kappaleen otsikko on Fields of the Undying ja homman nimenä on puhdas kuolometalli.

”Meille Grand Cadaver on paluu treenikämpillä kaljoittelun ja pidättelemättömän death metalin äärelle, sellaisen jonka parissa olemme kaikki kasvaneet. Olemme viisi ystävystä, jotka rakastavat tällaista soonista väkivaltaa ja halusimme tuoda sen tunteen esille. Fields of the Undying ei millään lailla yritä keksiä pyörää uudestaan – se on meidän todistuksemme death metalin raa’asta voimasta ja rakkaudestamme genreä kohtaan”, yhtye kommenoi.

Fields of the Undying on toistaiseksi kuunneltavissa vain Metal Injectionin sivuilla.

Lisää luettavaa