Darkwoods My Betrothedin paluu on todellisuutta – kokoonpanossa mukana myös Nightwish-maestro Tuomas Holopainen

Tätä comebackiä on moni odottanut!

26.12.2020

Kiteeläinen black metal -veteraani Darkwoods My Betrothed julkaisi kolme kehuttua kokopitkää levyä 1990-luvulla, kunnes painui pitkäksi aikaa horrokseen.

Lehdessämme hiljattain julkaistu Welkins Boreal -haastattelu paljasti hieman yllättäen, että DMB on tekemässä paluuta mukanaan yhtyeen vakituiseksi jäseneksi kiinnitetty Nightwish-pomo Tuomas Holopainen, joka soitti aiemmilla levyillä koskettimia ainoastaan sessiomuusikkona.

Runsaasti olennaista lisäinformaatiota tarjoava tuore Soundin artikkeli tietää myös kertoa, että tulevalla levyllä rumpuja soittaa niin ikään Nightwishistä tuttu Kai Hahto.

Parhaillaan tekeillä olevan albumin musiikki tullee olemaan vaihtelevaa:

”Materiaali on hyvin monipuolista, ja mukaan tulee niin raakaa black metalia kuin eeppisempääkin tavaraa. Levyltä löytyvät DMB:n historian nopeimmat ja ilkeimmät biisit, ja toisaalta siellä on myös yhtyeen tavaramerkiksi muodostuneita isoja melodisia kuoroja ja akustisia kitaroita sisältäviä kappaleita”, kitaristi Jouni ”Hallgrim” Mikkonen selventää Soundille.

Eeppistä mustaa metallia takovan yhtyeen viimeisin levy Witch-Hunts ilmestyi vuonna 1998, ja menonsa kuulosti tällaiselta:

Lisää luettavaa