Dave Mustaine Megadethissä tuuraavasta Teemu Mäntysaaresta: ”Välillämme on todella hyvä kemia”

Yhtye on Mäntysaaren myötä pystynyt myös muokkaamaan settilistaansa uuteen uskoon, Megadeth-pomo kiittelee.

04.10.2023

Wintersunista ja Smackboundista tuttu Teemu Mäntysaari on toiminut Megadeth-kitaristi Kiko Loureiron tuuraajana bändin parhaillaan käynnissä olevalla kiertueella Loureiron jouduttua jäämään rundilta sivuun perhesyistä. Mäntysaaren pesti on sujunut ilmeisen hyvin, sillä Megadeth-pomo Dave Mustaine ylisti kitaristia hiljattain Wes Stylesin haastattelussa ja tuoreessa The Pick -radion haastattelussa Mustaine jatkaa hehkuttamistaan.

”Ihmiset ovat menneet aivan sekaisin tästä tilanteesta, koska välillämme on todella hyvä kemia”, Mustaine toteaa ja sanoo bändin pystyneen muokkaamaan keikkasettiään Mäntysaaren avulla.

”Olemme voineet nostaa uusia biisejä settiin, koska Teemu on metallifani, toisin kuin Kiko, joka ei ole kasvanut metallin parissa. Esimerkiksi muutama ilta sitten aloitimme keikan Hangar 18:lla, jonka perään soitimme Mechanixin. Emme ole koskaan ennen tehneet niin ja se on aika raskas aloitus. Nostimme settiin myös toisen biisin viimeisimmältä levyltämme ja olemme pian valmiita nostamaan kolmannenkin.”

Megadethin kiertuetta on jäljellä vielä kahden keikan verran, jonka jälkeen yhtye pitää loppuvuoden keikkataukoa. Mustainen mukaan ensi vuodelle on jo tiedossa uusi kierros ainakin Pohjois-Amerikassa. Nähtäväksi jää, jatkaako Mäntysaari yhtyeen mukana vai palaako Loureiro takaisin vahvuuteen.

Lisää luettavaa