Dave Mustaine tylytti järjestyksenvalvojaa Megadethin keikalla – ”Kaikilla on hauskaa, rauhoitu”

"En halua, että teidän keikkanne menee pilalle sellaisten takia, jotka eivät tiedä, miksi ovat täällä", Mustaine pyysi yleisöltä anteeksi yli-innokkaan järkkärin toimintaa.

09.05.2022

Megadeth kiertää parhaillaan Pohjois-Amerikkaa yhdessä Lamb of Godin, Triviumin ja In Flamesin kanssa. Kiertue pysähtyi perjantaina 6. toukokuuta Megadeth-johtaja Dave Mustainen kotinurkilla Tennesseen Nashvillessä ja tällä keikalla nähtiin pieni episodi, kun Mustaine läksytti kovakouraista ja yli-innokasta järjestyksenvalvojaa.

”Hei, herra järjestysmies. Sinä siellä. Lakkaa sekaantumasta keikkaamme. Okei? Sinun ei tarvitse nousta aidalle ja osoitella ihmisiä. Kaikilla on hauskaa, rauhoitu tai pyydän, että sinut poistetaan permannolta. Ymmärrätkö? Olemmeko päässeet yhteisymmärrykseen? Älä tee noin enää”, Mustaine puhui mikkiin ennen She-Wolf -kappaletta.

”Olen pahoillani. En halua, että teidän keikkanne menee pilalle sellaisten takia, jotka eivät tiedä, miksi ovat täällä”, Mustaine lisäsi puhutellen muuta yleisöä.

Alla fanien kuvaamia videopätkiä tapahtuneesta. Trust-videon lopussa näkyy lähikuvassa vilahdukselta kyseinen järjestyksenvalvoja, jota Mustaine tylyttää.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa