Death metal -ryhmä Benediction löysi taas laulajan riveihinsä – tuttu hahmo tekee paluun

Dave Ingram palaa ruotuun.

23.07.2019

Brittiläinen death metal -veteraani Benediction tiedotti loppukeväällä vuodesta 1998 saakka mukana olleen laulaja Dave Huntin jättävän yhtyeen ja keskittyvän jatkossa pääbändiinsä Anaal Nathrakhiin. Nyt Benediction tiedottaa puolestaan iloisempia uutisia: vuosina 1990-1998 yhtyeen riveissä murahdellut Dave Ingram, joka on vaikuttanut myös Bolt Throwerissa.

Dan Bate (basisti) ja minä pidimme yhteyttä sosiaalisen median kautta ja hän mainitsi, että Daz (kitaristi Darren Brookes) haluaisi jutella kanssani. Tämän yllättävän paljastuksen kuultuani aloin pohtia, mistä hän mahtaa haluta puhua. Kenties jostain vanhasta sopimusasiasta tai vanhasta katalogistamme? Kuka tietää. Mutta kuten useimmat teistä, myös minä pidän itseni ajan tasalla siitä, mitä metallimaailmassa tapahtuu ja tiesin kyllä, että Dave Hunt oli lähtenyt bändistä”, Ingram (kuvassa keskellä) kommentoi.

”Ennen pitkää Darren soitti minulle ja pienen alkutunnustelun jälkeen asiat eskaloituivat salamannopeasti. Linjan molemmissa päissä innostuttiin selvästi ja siinä vaiheessa sekä vaimoni että poikani sanoivat kuin yhdestä suusta: ”Jos hän pyytää sinua palaamaan riveihin, sinun on paras tehdä se!’ Joten kyllä, mukana ollaan!”

Benediction työstää parhaillaan seuraajaa vuoden 2008 Killing Music -pitkäsoitolleen. Ingramin mukaan yhtyeen on tarkoitus suunnata studioon syyskuussa. Ingramin mukaan uusi materiaali tulee olemaan ”tajunnanräjäyttävää”, joten sitä odotellessa!

Lisää luettavaa