Dee Snider huvittaa kauhukomedian irtopäänä – videopätkiä katsottavissa

Sniderin monet kasvot.

10.02.2024

Twisted Sisterin keulahahmo Dee Snider on tunnettu aktiivisena miehenä. Muusikonuransa lisäksi hän on myös kirjailija sekä tuttu mies niin televisiosta kuin elokuvistakin.

Hän muun muassa lainasi äänensä kauhukomedia Here for Bloodissa nähtävälle irtopäälle, josta pätkiä katsottavissa jutun lopussa.

Elokuva kertoo Tomista, öykkäröivästä painijasta joka joutuu paikkaamaan kiireistä tyttöystäväänsä lapsenvahtihommissa. Tom päätyy syrjäiseen taloon vahtimaan pikkuvanhaa kymmenvuotiasta Gracea, ja luonnollisesti rauhallinen ilta pizzan ja videopelien parissa muuttuukin käden käänteessä veriseksi kaaokseksi.

Tomia näyttelee Resident Evil -elokuvasarjasta tuttu Shawn Roberts ja Gracen roolissa esiintyy Maya Misaljevic. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Joelle Farrow, Tara Spencer-Nairn ja Michael Therriault.

Elokuvan on ohjannut Daniel Turres ja käsikirjoittanut James Roberts. Sen Rotten Tomatoes -pojot heiluvat 88 prosentissa, ja muun muassa Daily Dead on kuvaillut elokuvaa ”helvetin hauskaksi genrensekoittajaksi”.

Alla leffan traileri sekä pätkiä Sniderin äänellä rupattelevasta irtonupista.

 

Lisää luettavaa