Def Leppard -rumpali pahoinpideltiin hotellin edustalla – Rick Allen kommentoi välikohtausta somessa

Rumpalin kimppuun käynyt nuori mies pidätettiin hyvin pian välikohtauksen jälkeen.

20.03.2023

Def Leppard -rumpali Rick Allen, joka menetti toisen kätensä auto-onnettomuudessa vuonna 1984, joutui viikko sitten 19-vuotiaan, silminnäkijöiden mukaan vahvasti päihtyneen miehen raivokohtauksen sivulliseksi uhriksi Floridan Fort Lauderdalessa. Miamin 7 News raportoi Allenin olleen savukkeella Four Seasons -hotellin edustalla, kun Max Hartley, joka oli piilotellut hotellin edustalla pylvään takana, juoksi yhtäkkiä Allenin kimppuun ja iski tämän katuun. Allen löi kaatuessaan päänsä katuun.

Kun sivullinen hotellissa majoittunut nainen tuli Allenin apuun, kävi Hartley myös tämän kimppuun. Poliisiraporttien mukaan Hartley oli muun muassa lyönyt naista ja raahannut tämän hiuksista takaisin kadulle, kun nainen oli yrittänyt paeta sisälle hotelliin. Tämän jälkeen Hartley pakeni paikalta. Myöhemmin hätäkeskus sai useita soittoja, joiden mukaan Hartley oli yrittänyt murtautua läheiseen ravintolaan sekä hajottanut autojen ikkunoita.

Lopulta poliisit saivat Hartleyn kiinni, jota syytetään muun muassa vanhuksen tai liikuntarajoitteisen ihmisen pahoinpitelystä. Hartley vapautettiin takuita vastaan.

Rick Allen kommentoi välikohtausta viime sunnuntaina julkaisemalla lyhyen tiedotteen Facebook-sivuillaan.

”Kiitos kaikille ylitsevuotavasta tuestanne. Rakkautenne ja rukouksenne auttavat oikeasti. Onneksi vaimoni Lauren ei ollut paikalla tapauksen sattuessa. Olemme nyt yhdessä ja toivumme turvallisessa paikassa. Keskitymme kaikkien osapuolten paranemiseen ja pyydämme, että liitytte mukaan, kun yritämme päästä hämmennyksen ja järkytyksen yli kohti myötätuntoa ja empatiaa. Ymmärrämme, että tällainen väkivallanteko voi olla monille triggeröivää”, Allen kirjoittaa.

”Fanimme, veteraanit ja yhteisömme ensihoitoyksiköt ovat ajatuksissamme. Yhdessä ja rakkauden voimalla voimme päästä näiden vaikeiden aikojen yli.”

Def Leppard esiintyy tulevana kesänä Hyvinkään Rockfestissä.

Lisää luettavaa