Deicide-leirissä vaihtui jälleen kitaristi

Taylor Nordberg hyppää Chris Cannellan tontille.

20.01.2022

Death metal -veteraani Deicidessä on jälleen vaihtunut toinen kitaristi. Vuonna 2019 bändiin liittynyt Chris Cannella on kaikessa hiljaisuudessa siirtynyt sivuun ja hänen paikkansa bändissä on ottanut The Absencesta ja Inhuman Conditionista tuttu Taylor Nordberg.

”Toivotamme Taylor Nordbergin tervetulleeksi Deicide-perheeseen! Hän on uskomaton ja ansioitunut kitaristi, joka nostaa soundimme seuraavalle tasolle ja tuo mukanaan ammattimaisuutta, joka täydentää Deicide-koneiston”, nokkamies Glen Benton kommentoi yhtyeen Instagram-julkaisussa.

Cannella kommentoi itse eroaan näin:

”Se on totta, en ole enää Deicidessä. Asiaan ei liity draamaa emmekä puhuneet asiasta sen kummemmin, jotta se ei johtaisi draamaan tai spekulaatioihin. Kunnioitan suuresti Gleniä, Steveä (Asheim, rumpali) ja Keviniä (Quirion, toinen kitara). Viimeiset kolme vuotta olivat hienoja aikoja, joita tulen vaalimaan loppuikäni, kuten erityisesti myös ystävyyttämme. Kiitos kaikille tuesta, odotan jännityksellä, mitä tuleman pitää.”

Deicide työstää parhaillaan seuraajaa vuoden 2018 Overtures of Blasphemy -pitkäsoitolleen. Tuolla levyllä toisena kitaristina toimi Cannellan edeltäjä Mark English.

Lisää luettavaa