Dimebagin kuoltua surun murtama Vinnie Paul ”ei halunnut enää elää” – Nickelback-basisti muistelee edesmennyttä ystäväänsä

Mike Kroegerin sanoo myös pitävänsä yhä yhteyttä poliisiin, joka surmasi Dimebagin murhaajan.

16.01.2019

Silver Tiger Media haastatteli hiljattain Nickelback-basisti Mike Kroegeria ja puhe kääntyi Kroegerin ja yhtyeensä hyvin tuntemaan Vinnie Pauliin. Kroeger muistaa viime kesänä menehtyneen rumpalin olleen sisimmässään syvästi murtunut ja surullinen veljensä, kitaristi Dimebag Darrellin kuoleman johdosta. Darrell ammuttiin kuoliaaksi Paulin silmien edessä veljesten yhteisen Damageplan-yhtyeen keikalla joulukuussa 2004.

”Dimen ja Vinnien tarina on traaginen. Jos totta puhutaan, mielestäni Vinnie luovutti joutuessaan näkemään veljensä murhan. Hän menetti ison osan elämästään. Mielestäni hän oli niin surullinen että ei halunnut enää elää. Hän taisteli tosissaan loppuun saakka eikä jättänyt sitä koskaan taakseen”, Kroeger toteaa.

”Olihan se luonnollisesti kammottava kokemus nähdä ainoan veljensä tulevan tapetuksi kesken keikan. Sen jälkeen hänellä oli bändinsä, hän soitti Hellyeahissa ja teki paljon asioita, mutta mielestäni mikään ei saanut häntä unohtamaan suruaan hetkeksikään.”

Kroeger kertoo myös pitävänsä edelleen yhteyttä poliisiin, joka oli ensimmäisenä paikalla traagisella keikalla ja ampui Dimebagin murhaajan. Kroeger sanoo heidän vaihtavan viestejä aina Dimebagin kuolinpäivänä.

”Mutta siitä päivästä lähtien Vinnie ei ollut enää entisensä, valitettavasti. Se mursi hänet ja se on todella, todella kamala asia.”

Vinnie Paul ehti äänittää osuutensa Hellyeah-yhtyeensä seuraavalle levylle ja yhtye aikoo julkaista tämän levyn Paulin muistolle kuluvan vuoden aikana. Yhtye aikoo myös jatkaa uraansa uuden, vielä nimeämättömän rumpalin voimin.

Voit kuunnella Mike Kroegerin haastattelun kokonaisuudessaan alta (tai täällä):

Lisää luettavaa