Dino Cazares ojentaa Chris Barnesia Kardashian-huutelun jälkeen: “Hän on aivan täysin väärässä”

Dino tiputtelee melko hyviä pointteja.

08.09.2021

Six Feet Underin Chris Barnes haukkui Cannibal Corpsen t-paitaan pukeutuneen Kourtney Kardashianin ja tämän Cramps-paidallisen poikaystävänsä, Blink-182:n Travis Barkerin posereiksi.

Fear Factoryn Dino Cazares on aivan toista mieltä.

Cazares kertoo twiitissään seuraavaa:

– Hän on aivan täysin väärässä. Miksi ihmeessä et haluaisi tällaista näkyvyyttä musiikillesi, vaikkei hän olekaan enää siinä bändissä? Haluaisin, että hän pitäisi myös minun bändieni paitoja. Mahtavaa mainontaa.

Cazares jatkaa vielä keskustelua faniensa kanssa:

– Mistä me edes tiedämme, onko hän fani? Pakostihan hän on kuullut jo tässä vaiheessa death metalia. Koko heidän perheensä on pitänyt DM-bändien paitoja vuosikaudet. Tietenkin heillä on oma stylisti, mutta voihan heillä olla myös näitä paitoja vaatehuoneessaan? Travis ainakin tietää bändit, Cazares kertoo.

– Naiset pukeutuvat tyylikkäisiin ja mukaviin vaatteisin. Kardashianit ovat pitäneet päällään death metal -paitoja useammin kuin minä koko elämäni aikana. Joku siellä on fani; stylisti tai joku. Kaiken kaikkiaan tämä on upea mainos koko genrelle.

Kitaristi lisää vielä lopuksi melko tarkan huomion skenestä.

– Faneilta on hieman tekopyhää tuomita bändipaitoja käyttävät julkkikset, kun metallipäät itse tuomitsevat toisensa pukeutumisen perusteella.

Alla Cazaresin twiitti.

Lisää luettavaa