Dokkenin ”sillä parhaalla kokoonpanolla” soitettu livealbumi pian ulkona – traileri kuunneltavissa

Viime vuonna nelikymppisiään viettänyt jenkkiläinen heavy rock -bändi Dokken kipusi vuonna 2016 japanilaisen Loud Park -festarin lavalle soittamaan setin klassikkobiisejään, joista taltioitiin tietysti myös livejulkaisu.

20. huhtikuuta julkaistava Return to the East Live 2016 sisältää materiaalia myös bändin ainoalta Yhdysvaltain-keikalta samalta kiertueelta, pari akustista studiovetoa ja yhden uuden biisin.

Don Dokkenin (laulu), George Lynchin (kitara), Jeff Pilsonin (basso) ja Mick Brownin (rummut) nelikko soitti yhdessä viimeksi 25 vuotta sitten, ja Don Dokkenin mukaan lyhyt paluu oli enemmän kuin paikallaan.

– Oli hienoa palata yhteen Georgen, Jeffin ja Mickin kanssa ja soittaa muutama keikka faneillemme. Me toivomme, että pidätte albumista ja videosta. Mukana on paljon hauskaa bonusmateriaalia, joten nauttikaa, Dokken paljastaa.

– Olen niin innoissani, että saamme tämän palan Dokkenin historiaa ulos. Se oli maaginen kokemus, ja tämä cd/dvd-paketti välittää loistavasti sen maanisen energian, joka on aina tehnyt Dokkenista niin elinvoimaisen. Olen todella kiitollinen, että olen saanut olla osa näin hienoa tarinaa heavy rockin historiassa, Jeff Pilson jatkaa.

Cd:
1. It’s Another Day (new studio track)
2. Kiss of Death
3. The Hunter
4. Unchain the Night
5. When Heaven Comes Down
6. Breakin’ the Chains
7. Into the Fire
8. Dream Warriors
9. Tooth and Nail
10. Alone Again (intro)
11. Alone Again
12. It’s Not Love
13. In My Dreams
14. Heaven Sent (acoustic studio bonus track)
15. Will the Sun Rise (acoustic studio bonus track)

Dvd:
1. Tooth and Nail
2. Unchain the Night
3. When Heaven Comes Down
4. Breakin’ the Chains
5. Into the Fire
6. Alone Again
7. It’s Not Love
8. Paris Is Burning
9. Kiss of Death
10. The Hunter
11. Dream Warriors
12. In My Dreams
13. Behind the Scenes